آشنایی با خیابان های معروف لندن

به گزارش وبلاگ فیروزآباد، نقاط محبوبی در اینجا وجود دارند که از سایر قسمت های شهر بسیار متمایز هستند و در ادامه این راهنما شما را با گلچین خودمان آشنا خواهیم کرد. چه عاشق اسطوره های موسیقی باشید یا هوادار دنیای مد، چیزی باب میلتان در این شهر پیدا خواهید کرد.

آشنایی با خیابان های معروف لندن

خیابان آکسفورد

خیابان آکسفورد (Oxford Street) یکی از شلوغ ترین خیابان های خرید اروپایی بوده و بعضی از بهترین مغازه های لندن را در آن پیدا خواهید کرد. این خیابان چندین کیلومتر ادامه داشته و از چرینگ کراس رود (Charing Cross Road) تا هاید پارک در غرب کشیده شده است. همواره پیاده رو اینجا پر از جمعیت خریداران بوده و به ویژه در زمان کریسمس با جمعیت زیادی روبرو خواهید شد. تمام دیپارتمنت استورها هم در اینجا حضور دارند.

خیابان ریجنت

ریجنت استریت (Regent Street) مرزی میان ساکنین شیک می فر (Mayfair) و ساکنین محله سوهو (Soho) می کشد. این خیابان در سال 1813 تا 1823 ساخته شد و در سال 1898 مورد بازسازی کامل نهاده شد تا مغازه های عظیم تری را در خود جا دهد. در سرتاسر خیابان ریجنت و حومه اش می توانید مغازه هایی منحصر به فرد را پیدا کنید. همچنین دیپارتمنت استور لیبرتی (Liberty) را هم برای بهترین پارچه ها پیشنهاد می کنیم. اگر دنبال اسباب بازی های گوناگون بودید، به سراغ هملیز (Hamleys) بروید.

بیکر استریت

بیکر استریت (Baker Street) بین پارک ریجنت و خیابان آکسفورد واقع شده است. نیمه جنوبی آن بیشتر تجاری بوده و مغازه ها و ادارات گوناگون را در بر می گیرد؛ اما قسمت شمالی هنوز هم هویت قرن هجدهمی اش را حفظ نموده است. موزه شرلوک هلمز در ساختمان شماره 239 در همین خیابان واقع شده است.

خیابان کارنابی

خیابان کارنابی (Carnaby Street) که امروزه می شناسیم، زندگی خود را از سال 1957 که جان استفن (John Stephen) بوتیک پوشاک مردانه خود را در آن افتتاح کرد آغاز نمود. خیلی زود اینجا توانست کسب و کارهای مشابه را جذب نموده و در طی یک دهه پر از مغازه های پوشاک مد گوناگون شود. می توان ادعا کرد که کارنابی در میان خیابان های خرید و مد دنیا شهرت قابل توجهی دارد.

چانسری لین

چانسری لین (Chancery Lane) به دوران حکومت ادوارد سوم در اواخر قرن چهاردهم باز می شود. در گذشته در این ناحیه پناهگاهی برای یهودیانی وجود داشت که ایمان خود را انکار نموده و تحت کنترل لرد چانسلر درآمده بودند. امروزه می توانید بسیاری از گنجینه های ملی را در دفتر اسناد رسمی (Public Records Office) تماشا کنید. وصیتنامه شکسپیر و بسیاری آرشیوهای قانونی دیگر کشور در اینجا نگهداری می شوند.

خیابان ابی

خیابان ابی (Abbey Road) به خاطر اقامت گروه بیتل در ابی رود استودیوز (Abbey Road Studios) از شهرت دنیای برخوردار است. این گروه افسانه ای تمام آلبوم های خود را به جز یکی در اینجا ضبط کردند. در سال 1969 آن ها نام آلبوم خود را به نام این خیابان گذاشتند و عکس مشهورشان را هم در حال عبور از خط عابر پیاده روی آن منتشر کردند.

کینگز رود

کینگز رود (Kings Road) بخشی از یک خیابان طولانی تر است. این خیابان توسط چارلز دوم ساخته شد تا پیوندی میان کاخ وست مینستر و همپتون کورت (Hampton Court) باشد. در گذشته برای عبور از آن باید مجوز ویژه تهیه می شد زیرا اعتباری سلطنتی داشت. از سال 1830 خانه های شیک و کسب و کار ها به سمت آن سرازیر شدند. بیشتر این خانه ها امروزه وجود ندارند اما می توانید معدودی از آن ها را ببینید.

خیابان پورتوبلو

اگر دنبال چیزهای دست دوم و مد دهه شصت یا عتیقه های هیجان انگیز هستید، باید سوار مترو شده و به خیابان پورتوبلو (Portobello Road) بروید. مغازه ها و غرفه های این بازار دراز لندن جذاب و دیدنی هستند. این بازار خیابانی به سال 1870 بازمی شود که تاجران برای فروش اسب های خود در آن گرد هم جمع می شدند. در سال 1929 اندازه آن توسعه یافت و مقامات لندن مجبور شدند به آن مجوز تجارت خیابانی اعطا نمایند. در این بازار هر چیزی که فکرش را بکنید می فروشند پس نباید تجربه اش را از دست بدهید.

داونینگ استریت

داونینگ استریت (Downing Street) به خاطر اقامتگاه رسمی و دفاتر کار نخست وزیر انگلستان شهرت داشته و از ساختمان مجلس فاصله بسیار اندکی دارد. کاخ باکینگهام را هم می توانید در همین حوالی ببینید. این خیابان در دهه 1680 ساخته شد و خانه های ضلع جنوبی اش در قرن نوزدهم تخریب شدند تا جا برای اداره های دولتی باز شود.

خیابان شافتسبوری

خیابان شافتسبوری (Shaftesbury Avenue) در قلب منطقه وست اند تئاتر (West End theatre) لندن واقع شده است. این خیابان در دهه 1880 ساخته شد و خیلی زود تئاترهای زیادی در آن پا به عرضه ظهور گذاشتند. لیریک (Lyric) اولین تئاتری بود که در سال 1888 ساخته شد و بعد از آن هم پلیس (Palace)، آپولو (Apollo) و غیره آغاز به کار کردند.

استرند

استرند (The Strand) در ابتدا یک راستا گل آلود در لندن بود که در امتداد رودخانه تیمز به سمت شرق می رفت. در اوایل قرن شانزدهم ثروتمندان در این ناحیه از شهر ساکن شدند و عمارت هایی را در کنار رودخانه ساختند. این خیابان خیلی زود به یکی از مهم ترین خیابان های لندن بدل شد و امروزه کافه ها و رستوران های زیادی در آن وجود دارند. چند کلیسا و ساختمان مهم هم می توانید در امتدادش ببینید.

کنزینگتون های استریت

کنزینگتون های استریت (Kensington High Street) تمام دیپارتمنت استورهای معروف مانند بارکرز (Barkers) را در خود جا داده است. این ساختمان آردکویی متعلق به سال 1870 بوده و هر چیزی که فکرش را بکنید، از پوشاک گرفته تا لوازم آرایشی و ناهار تا تلویزیون و ماشین ظرفشویی یا یک جفت کفش نو را به مشتریانش عرضه می نماید.

باند استریت

باند استریت (Bond Street) یکی از خیابان های اصلی قلب می فر بوده و پر از مغازه های دیزاینرهای معروف و جواهرسازان گران قیمت است. بعضی از برندهای لوکس مانند گوچی یا ورساچه و برندهای جواهرآلات مانند کارتیه و تیفانی هم در اینجا حضور دارند. می توانید بعضی از خانه های حراجی معروف را هم در آن پیدا کنید.

منبع: گردشبان

به "آشنایی با خیابان های معروف لندن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آشنایی با خیابان های معروف لندن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید