طرز تهیه سوپ شلغم، معجونی برای سرماخوردگی

به گزارش وبلاگ فیروزآباد، خبرنگارانـ سوپ یکی از محبوب ترین پیش غذا های دنیاست که در بسیاری از رستوران ها به صورت پیش غذا و غذای اصلی در انواع و طعم های گوناگون سرو می گردد. سوپ بعلاوه به علت داشتن سبزیجات، مرغ، حبوبات و مواد لبنی مثل شیر و خامه ارزش غذایی بالایی دارد و می تواند جایگزین مناسبی برای غذای اصلی به خصوص وعده شام باشد. با فرا رسیدن فصل پاییز و سرد شدن تدریجی هوا می توانید تهیه سوپ را که غذایی گرم و دلچسب برای این فصل است، در برنامه غذایی خانواده قرار بدهید.

طرز تهیه سوپ شلغم، معجونی برای سرماخوردگی

به گزارش وبلاگ فیروزآباد، سوپ شلغم غذایی مفید برای کسانی است که در این فصل به سرما خوردگی یا آنفولانزا مبتلا شده اند؛ زیرا با داشتن موادی مانند شلغم و ساقه کرفس سرشار از مواد مغذی است که به تقویت سیستم ایمنی بدن یاری می نماید. در این مطلب طرز تهیه سوپ شلغم خوشمزه و ویژه همراه با همه نکات مهم و فوت و فن های مربوط به طبخ این سوپ مقوی تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه سوپ شلغم

شلغم: 4 عدد

هویج: 2 عدد

سیب زمینی میانه: 2 عدد

ساقه کرفس: 3 عدد

قرص استاک: 2 عدد

کره: 50 گرم

نمک و فلفل: به مقدار لازم

نکات مربوط به مواد اولیه

نکات مربوط به شلغم

شلغم ازجمله سبزیجات پرخاصیتی است که سرشار از انواع ویتامین ها و مواد معدنی شامل کربوهیدرات، پروتئین، فیبر، فولات، فسفر، کلسیم و مقادیری از ویتامین c است. این خوراکی پرخاصیت مزه خاصی ندارد و بسیاری از افراد نمی توانند آن را به تن هایی مصرف نمایند؛ بنابراین استفاده از شلغم در سوپ و آش سبب می گردد تا بوی بد شلغم گرفته گردد و خوردن آن دلپذیرتر باشد. هنگام خرید شلغم توجه داشته باشید که شلغم های ریز و سفت را انتخاب کنید. شلغم درشت یا شلغمی که نرم باشد، برای تهیه سوپ مناسب نیست.

نکات مربوط به قرص استاک

استاک یا آب گوشت، مرغ، ماهی یا سبزیجات از حرارت دادن استخوان ها به همراه سبزیجات ساقه ای و تعداد محدودی ادویه تهیه می شوند. استاک در انواع سوپ ها، انواع سس ها، خورشت ها و البته بسیاری از غذا های دیگر مورد استفاده قرار می گیرد و تأثیر بسیاری در طعم و مزه غذا ها دارد. می توانید استاک را خودتان در منزل تهیه کنید یا اینکه به صورت آماده از سوپر مارکت ها بخرید. به این نکته توجه داشته باشید که در ترکیبات استاک نمک وجود دارد؛ پس در صورتی که از آن استفاده می کنید، در آخر غذا را مزه کنید و اگر احتیاج بود، نمک اضافه کنید.

طرز تهیه سوپ شلغم

1 ـ برای آغاز کار ابتدا سیب زمینی، هویج، شلغم و ساقه کرفس را به مقدار دلخواه خرد کنید و داخل یک قابلمه مناسب بریزید؛ سپس یک لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و آن را روی حرارت میانه اجاق گاز بگذارید تا سبزیجات بپزد و نرم گردد.

2 ـ در مرحله بعد 2 عدد قرص استاک را داخل دو لیوان آب جوش حل کنید و به قابلمه سوپ اضافه کنید. درب قابلمه را ببندید و حدود 45 دقیقه زمان بدهید تا سوپ جا بیفتد. در این مدت هرچند دقیقه یکبار درب قابلمه را بردارید و سوپ را هم بزنید تا ته نگیرد. این سوپ هرچه غلیظ تر باشد، دارای خاصیت بیشتری است؛ بنابراین از اضافه کردن آب زیاد به سوپ شلغم خودداری کنید.

3 ـ پنج دقیقه آخر پخت سوپ، کره، نمک و فلفل را به قابلمه اضافه کنید و بعد از اینکه سوپ چند جوش زد، اجاق گاز را خاموش کنید. سوپ خوشمزه و سرشار از خاصیت شما در این مرحله آماده سرو است، نوش جان.

نکته

به جای قرص استاک می توانید از آب مرغ یا آب گوشت بهره ببرید.

منبع: فرارو

به "طرز تهیه سوپ شلغم، معجونی برای سرماخوردگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوپ شلغم، معجونی برای سرماخوردگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید