طرز تهیه سوپ میگو

به گزارش وبلاگ فیروزآباد، سوپ میگو، گرچه برای ما غذای آشنایی نیست اما در بسیاری از کشورها، به شیوه های متفاوتی طبخ می گردد. در این مطلب، طرز تهیه سوپ میگو کوبایی را به شما آموزش می دهیم. این سوپ، غذای کاملی است که می تواند بسیاری از نیازهای تغذیه ای شما در یک وعده غذایی را رفع کند.

طرز تهیه سوپ میگو

مواد لازم

  • میگو پاک نموده 250 گرم
  • پیاز یک عدد
  • سیر له شده چهار حبه
  • شیر دو پیمانه
  • زرده تخم مرغ دو عدد
  • گوجه فرنگی پوره شده چهار عدد
  • فلفل سبز یا قرمز تند یک عدد
  • ذرت یک پیمانه
  • فلفل سیاه ده دانه
  • میخک چهار دانه
  • برگ بو یک پر
  • کره خرید آنلاین 50 گرم
  • نمک به میزان لازم

طرز تهیه سوپ میگو

مرحله اول

کره را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت ملایم آب کنید و پیازهایی که مویی خرد نموده اید را برای 5-6 دقیقه در آن تفت دهید. سیر را اضافه کنید و 3-4 چرخ بدهید.

مرحله دوم

گوجه فرنگی، فلفل سیاه، میخک و برگ بو را اضافه کنید و روی آتش تیز به جوش بیاورید. در قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید. 15 دقیقه بعد، سیب زمینی و فلفل خرد شده را اضافه کنید.

مرحله سوم

بعد از نیم ساعت میگو و ذرت را به سوپ اضافه کنید و 2 پیمانه آب و میزانی نمک در قابلمه بریزید. 10 دقیقه بعد از جوش آمدن سوپ، آن را از روی حرارت بردارید.

مرحله چهارم

زرده تخم مرغ را با یک پیمانه از سوپ هم بزنید و در قابلمه بریزید و تند هم بزنید. سپس سوپ را در ظرف دلخواهتان سرو کنید.

مردم کوبا در تهیه سوپ میگو، ذرت را به شکل درسته می ریزند و آن را دان نمی نمایند. آنها ساقه ذرت را چند تکه می نمایند و در سوپ می ریزند. اما شما می توانید دانه ذرت را به سوپ تان اضافه کنید. کوچه این سوپ را هم در صورت دلخواه می توانید پوره نکنید و به شکل خرد شده آن را به سوپ اضافه کنید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه سوپ میگو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوپ میگو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید