طرز تهیه قلیه ماهی؛ طعمی فراموش نشدنی

به گزارش وبلاگ فیروزآباد، قلیه ماهی یک غذای جنوبی است که قطعا با یک بار امتحان کردنش طوری طرفدارش می شوید که دیگر نمی توانید از آن بگذرید؛ اگر طبخ آن را خوب بلد باشید.

طرز تهیه قلیه ماهی؛ طعمی فراموش نشدنی

مواد لازم:

  • سیر: 6 عدد
  • سبزی پلو: 300 گرم
  • شنبلیله: 50 گرم
  • فیله مـاهی: 4 تکـه
  • پیاز میانه: 2 عدد
  • تمبر هنـدی: 200 گرم
  • روغن مـایع: بـه انـدازه کافی
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبـه: بـه انـدازه کافی

طرز تهیه و دستور پخت:

1. برای قلیه ماهی می توانید از ماهی شیر، شوریده و سنگسر بهره ببرید. ماهی هایی که فیله هستند و تیغ کمتری دارند.

2. بعد از تکه کردن ماهی ها آنها را با فلفل، زردچوبه، نمک، کمی روغن زیتون و زعفران مزه دار کنید و بگذارید چند ساعتی بماند.

3. سبزی پلو و شنبلیله را هم خرد کنید.

4. سیر و پیاز را هم پس از خردکردن سرخ کنید و به آن زردچوبه و فلفل و نمک اضافه کنید. سپس سبزی ها را هم به آن اضافه کنید.

5. بعد از اینکه کامل تفت دادید، نصف لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید تا سبزی ها خوب پخته گردد.

6. در همین میان ماهی ها را در ظرف جدایی سرخ کنید.

7. سپس به مخلوط سبزی تمبرهندی را که با آب رقیق نموده اید اضافه کنید.

8. در نهایت ماهی های سرخ شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا طعم سبزی به خرد ماهی ها رفته و خوب جا بیفتد.

9. این غذا را با برنج سفید سرو می نمایند.

منبع: ایرنا زندگی

به "طرز تهیه قلیه ماهی؛ طعمی فراموش نشدنی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه قلیه ماهی؛ طعمی فراموش نشدنی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید