هیچ واحد تولیدی طی یک سال گذشته در سالاریه ورامین تعطیل نشده است
به گزارش وبلاگ فیروزآباد، خبرنگاران/تهران مدیر عامل شهرک صنعتی سالاریه گفت: در حال حاضر از 400 واحد تولیدی بیش از 200 واحد فعال و نیمه فعال است و برای 2500 نفر به طور مستقیم اشتغال زایی ایجاد شده است.

غلامحسین هاشمی در نشست خبری که با حضور اصحاب رسانه برگزار گردید، اظهار کرد: وظیفه خبرنگار در حوزه اشتغال و فراوری بسیار سنگین است چرا که می تواند در حوزه پیشرفت و ترقی صنعت و چرخه فراوری قدم بردارد.
وی اضافه نمود: شهرک سالاریه 506 هکتار وسعت دارد و طبق آخرین آمار 400 واحد زمین واگذار شده است. به همت مدیرعامل شرکت شهرک ها کسری آب این شهرک 20 روز پیش با حفر چاه و اتصال آن به چرخه برطرف شده است.
وی در ادامه گفت: شبکه آب رسانی شهرک مربوط به 20 سال پیش بود که که فرسوده شده و این معضل نیز برطرف شده است، فشار شبکه توزیع نیز بسیار کم است. در صورت قطع برق بیش از یک ساعت نمی توانیم آب شهرک را تامین کنیم لذا برای برطرف این مشکل باید مخزن هوایی به شهرک اضافه گردد.
وی توضیح داد: با توجه به نام گذاری سال به جهش فراوری می توانیم با همت و درایت فراورینمایندگان فراوری را افزایش دهیم، چرا که آغاز به کار واحدهای فراوریی در سال جدید، نشان از جهش فراوری است.
وی بیان نمود: در حال حاضر دو واحد فراوریی که در حوزه پنل های خورشیدی در شهرک اقدام به ساخت و ساز می نمایند تا اواخر سال جاری به چرخه فراوری اضافه می شوند و در حال حاضر از 400 واحد فراوریی بیش از 200 واحد فعال و نیمه فعال است و برای 2500 نفر به طور مستقیم اشتغال زایی شده است.
وی اعلام نمود: آنچه که برای ما مهم است حفظ محیط زیست شرکت هایی است که بخواهد خط فراوری را گسترش دهند، آنها با محیط زیست به مشکل برخورده اند. بیشتر واحدهای پروفیل و فلزی، شیمیایی، نساجی و صنایع تبدیلی با چنین مشکلاتی روبرو هستند.
وی تاکید نمود: این مشکل در ستاد برطرف فراوری شهرستان چندین بار مطرح شده و با نظر مساعد به تهران نیز ارسال شده؛ متاسفانه شاهد بی تفاوتی در مسئولان در تهران در این زمینه هستیم و احتیاج است تا دستگاه ها در تهرای به موضوی ورود نمایند.
وی اظهار کرد: واحدهایی در شهرک فعالیت می نمایند که برای تامین مواد اولیه با مشکل روبرو هستند و رو به تعطیلی پیش می فرایند، در حالی که در یک سال گذشته هیچ واحد فراوریی در سالاریه تعطیل نشده است.
وی گفت: مالیات ارزش اضافه نموده 9 درصد باید از خریدار گرفته گردد، متاسفانه به جای این که این 9 درصد را از خریدار بگیرند، از فراوری نماینده می گیرند و این امر در زمان فروش نیز مجددا تکرار می گردد و از فراوری نماینده ارزش اضافه نموده گرفته گردد.
وی بیان نمود: در قانون مصوبه ای است که یک درصد از اعتبارات ارزش اضافه نموده به شهرک صنعتی اختصاص یابد اما متاسفانه این قانون به درستی اجرا نمی گردد.
منبع: خبرگزاری ایسنا