حمایت بیل گیتس از فراوری گوشت مصنوعی با میکروب آتشفشانی

به گزارش وبلاگ فیروزآباد، بیل گیتس و استارتاپ مورد حمایت جف بزوس می خواهند یک میکروب آتشفشانی را به یک منبع غنی پروتئینی تبدیل نمایند.

حمایت بیل گیتس از فراوری گوشت مصنوعی با میکروب آتشفشانی

بیل گیتس، جف بزوس و ال گور از جمله بزرگترین افرادی هستند که از استارتاپ Natures Fynd حمایت می نمایند؛ استارتاپی که در آن برگرهای بدون گوشت، پنیر بدون لبنیات، ناگت های بدون مرغ و سایر محصولات با استفاده از میکروب آتشفشانی تخمیر شده از پارک ملی یلو استون(Yellowstone) تهیه می گردد.

این شرکت مستقر در شیکاگو که 158 میلیون دلار بودجه از چندین سرمایه گذار برجسته جذب نموده است، میخواهد محصولات خود را طی همین امسال عرضه کند. هنگامی که این کار انجام گردد، به بازار 7 میلیارد دلاری گوشت مصنوعی یا گوشت جایگزین یا گوشت آزمایشگاهی که از طرف شرکت های Beyond Meat و Foods Impossible عرضه می گردد، اضافه خواهد شد.

استارتاپ Natures Fynd در سال 2012 به وسیله توماس جوناس و مارک کوزوبال بنیان گذاری شد که در اصل نام آن زیست محصولات پایدار بود. کوزوبال قبل از تأسیس مشترک این شرکت در خصوص میکروبی از چشمه های آب گرم آتشفشانی پارک ملی یلو استون به نام Fusarium strain flavolapis تحقیق می کرد.

کوزوبال و گروهی از دانشمندان این میکروب را به یک ماده غنی از پروتئین که Fy نامیده شد، تخمیر کردند و این میکروب در حال حاضر پایه و اساس محصولات غذایی آنها است.

این استارتاپ می گوید، پروتئین مشتق شده از این میکروب آتشفشانی شامل همه 20 اسید آمینه شناخته شده است، ضمن اینکه عاری از کلسترول یا چربی های ترانس است.

این ماده یک دهم گوشت گاو چربی دارد و بعلاوه 50 درصد پروتئین بیشتری نسبت به توفو یا همان پنیر سویا دارد.

شرکت Natures Fynd در حال ساخت کارخانه ای با مساحت 3 هزار و 251 متر مربع در سایت اتحادیه سهامداران سابق شیکاگو است که اقدامی نمادین برای نشان دادن دور شدن از فراوری گوشت سنتی است، چرا که این اتحادیه نقطه مرکزی برای صنعت بسته بندی گوشت در قرن 20 بود.

این انتقال از گوشت سنتی به گوشت های جایگزین اکنون در حال اجرا است و طبق گزارش انجمن غذاهای گیاهی(PBFA)، این صنعت در سال گذشته با 27 درصد رشد در خرده فروشی های ایالات متحده به ارزش کلی 7 میلیارد دلار رسید.

شرکت های دیگری از کشورهای دیگر جهان هم از این گوشت ها استفاده می نمایند.

همه این کارها نوعی یاری به مبارزه با تغییرات اقلیمی و آب و هوایی محسوب می گردد، زیرا گوشت های جایگزین در مقایسه با گوشت های سنتی، اثرات زیست محیطی تهیه مواد غذایی را بسیار کاهش می دهند.

به اسم مثال در سال 2019، شرکت Impossible Foods می گوید برگر جایگزین آن 96 درصد زمین کمتر، 87 درصد آب کمتر و 89 درصد فراوری گازهای گلخانه ای کمتر به همراه دارد.

البته نتیجه دادن بخش عمده ای از این کوشش ها به مصرف نماینده ها وابسته است و باید دید آیا تعداد کافی از مردم مایل به ایجاد تغییر در استفاده از گوشت ها هستند یا نه؟،ایسنا

منبع: ایران آنلاین

به "حمایت بیل گیتس از فراوری گوشت مصنوعی با میکروب آتشفشانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "حمایت بیل گیتس از فراوری گوشت مصنوعی با میکروب آتشفشانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید